Joghurtos hal, magvas kölessel

2012-02-08

sponsored links


Mindig vannak fellángolásaim az egészséges konyha iránt. Remélem ezúttal tartósabb lesz...
Mostanában sok halat eszünk ami után nem csak a gyomor hanem a lelkiismeret is nyugodt marad. :)

Egy tálkában összekeverjük a joghurtot és az olivaolajat a fûszerekkel. (só, bors, rozmaring) Majd egy gerezd fokhagymát belepréselünk.
Az enyhén besózott halfiléket tûzálló tálba fektetjük és ráöntjük a fûszeres joghurtot. A tetejét megszórjuk durvára vágott fokhagymával. Sütõbe tesszük. Amíg átsül, elkészítjük a kölest. Egy bögrényit megmosunk, majd kétszeres mennyiségû sós vízbe feltesszük fõni. Néha megkeverjük. Mire elfõ a víz készen is lesz. A magvakat egy serpenyõben megpirítjuk és hozzákeverjük a köleshez.
Tálaláskor a halra facsarhatunk egy kis citromot.

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... green-tearoom.blogspot.com/2012/02/jo...

sponsored links

Keres?s