Joghurtos fánk

2014-05-22

sponsored links

Régi receptes újságban találtam és  az elnevezése tetszett meg mivel ott"Aparhanti joghurtos forgós fánk" volt a neve.Egyszerû elkészíteni és igen finom, nálam azért lett csak ilyen egyszerû a neve mert nem akart forogni:-))
                                                                          
Hozzávalók:
  • 15 dkg. liszt
  •   1 db tojás
  •   1 pohár natúr joghurt
  •   1 csomag sütõpor
  •   1 evõkanál porcukor, csipet só és olaj a sütéshez.
Elkészítése: A hozzávalókat jól összekevertem és a masszából kanállal  szaggattam  a forró olajba. Szépen megnõ a tészta de forogni nem volt hajlandó ezért  én fordítottam meg hogy mindkét oldala megsüljön! Nagyon finom  ribizlilekvárral ettük !

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2014/05/...

sponsored links

Keres?s