Joghurtos birses zabpehelyliszttel. Kicsit di?t?s
sponsored links
A szok?sos kevert s?ti, de nem lett olyan sz?p, mint amit csak finomliszttel ?s cukorral k?sz?tettem. Receptje itt.
Finomliszttel |
Hozz?val?k 3 dl-s b?gr?vel m?rve:
1 b?gre joghurt
1 b?gre zabpehelyliszt
1 b?gre finomliszt
2 ev?kan?l 1:4 ?des?t?
1 s?t?por
csipet s?
1 ev?kan?l s?t?rum
3 toj?s
...........
1 birsalma
Elk?sz?t?s:
A s?t?port a liszthez adjuk, ?s j?l elkeverj?k a t?bbi anyaggal. Egy kis tepsit kib?lel?nk s?t?pap?rral, ?s bele?ntj?k a t?sztamassz?t. A birsalm?t kicsi szeletk?kre v?gjuk, ?s r?sz?rjuk. 200 fokra el?meleg?tett s?t?be toljuk, kb f?l ?ra m?lva m?rs?kelj?k a h?fokot, ?s t?pr?b?ig s?tj?k. Kicsit sok lett a birsalma, tal?n ez?rt sem j?tt fel ?gy a s?tem?ny, de nagyon finom volt. A birsalma is kellemesen megpirult a tetej?n.