Joghurthab fahéjjal és szilvával

2011-10-06

sponsored links


Olyan könnyed kis semmiségnek tûnik és nagyjából az is. Egy kis hab, egy kis szilvalekvár, sok fûszer meg puszedli-morzsa. Kell, hogy legyen az ember tarsolyában ilyesmi, amikor átjönnek a barátnõk egy kis beszélgetésre és nincs kedvem nekilátni sütit sütni.

A joghurthabhoz 2 dl tejszínt kemény habbá vertem, hozzáadtam 2 kanál porcukrot, és egy jó kiskanálnyi õrölt fahéjat. Lazán beleforgattam 2 dl joghurtot. A legjobb ha sûrû, krémes görög/török joghurtot használunk vagy pár órán át csöpögtetjük egy textilen keresztül a bolti joghurtok levét.

Poharakba rétegeztem a habot, alá-fölé került néhány elmorozsolt, fûszeres puszedeli és némi ...

Folytats a blogon ... agifoz.blogspot.com/2011/10/joghurtha...

sponsored links

Keres?s