Joghurt

2011-11-16

sponsored links

Mióta tele lett az összes hócipõm attól, hogy nem lehet normális joghurtot kapni (mert az összes tele van minden kutyafülével, a gyümölcsöt kivéve, mert az nem nagyon van bennük, és egyébként is külföldiek), vagy ha lehet, akkor azt meg aranyárban, azóta inkább azt is otthon hegesztem magamnak össze.

Nem egy nagy vaszizdasz, legtöbben biztos ismeritek is az elkészítés módját, de azért elmesélem, mert hátha valaki még pont nem, és egyébként is grafomán vagyok.

Fog az ember egy liter rendes tisztességes zacskós tejet, és annyira felmelegíti, hogy még kellemesen bele lehessen nyúlni kézzel. Ez nekem sose jön össze, ezért inkább felforralom, és hagyom visszahûlni kézmelegségig :-D Akkor beleteszek egy kanál cukrot, meg egy pohár élõflórás natúrjoghurtot, aztán otthagyom, ahol van, és másnapra joghurt lesz belõle. Talán kicsit folyékonyabb az állaga, mint a boltban kapható társainak, de ezt lehet belõle kihozni otthoni ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Valsagkonyha/...

sponsored links

Keres?s