Japán csokis kalács

2012-10-05

sponsored links


A hét elején sütöttem Trollanyu kalácsát, ami nem annyira szépre, viszont nagyon finomra sikeredett. A gyerekek uzsonnára is szívesen vitték.
Én a krémmel nagyon könnyen tudtam dolgozni, a tésztájába kellett kevesebb folyadékot tennem, ennyit kért a liszt. Következõ sütésnél annyit változtatok, hogy négybe vágom a kinyújtott lapot, összecsavarom kettõsével és két kalácssütõ formába teszem, mert most egybe tettem és szegény tészta nõtt volna, terpeszkedett volna sülés közben, de kicsi volt neki a tepsi.

Elõször a csokis krémet készítettem elõ:
4 dkg liszt
10 dkg cukor
2 tojásfehérje
1,6 dl tej
2 dkg kakaópor ...

Folytats a blogon ... sarokkonyha.blogspot.com/2012/10/japa...

sponsored links

Keres?s