Itt vagyok igaz recept nélkül!

2011-12-27

sponsored links

 Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek !   Olyan hamar elrepûlt ez a pár nap amit  a család együtt tölthetett. Nagyon jól telt az ünnepünk ,  a kis unokámék a mai napon mentek el.
Nézegettem a blogokat és láttam hogy már van aki új recepteket tett fel. Nekem a héten azt hiszem még fõznöm nem szükséges, de a süteménybõl is bõséges volt a kínálatunk mert mind a két lányom nagyon ügyesen sütöttek és hoztak finomabbnál finomabb süteményeket .Kérdeztem a lányaimtól hogy nem akarnak blogot indítani?:-)) Találgattuk hogy milyen címet adjanak  a blogjuknak. Mondtam éppen nekik, hogy azért amit õk sütnek az már nem takarékos konyha blogba való!:-)) Ment a csere-bere a süteményekbõl!
Megfogadtam martinelli blogtulaj  javaslatát így csak  mértékkel fogyasztottam  az ételbõl és süteményekbõl.  Mondhatni azt is hogy eltelik az ember , lehet hogy pár hét múlva szívesen megenném, de most már  telítõdtem.  A bõséghez az is hozzájárul nálunk , hogy zsufólt  ez az ünnepünk,  ahogy már írtam a névnapunk és  a  kisebbik lányom születésnapja is  ilyenkor van. A lányom ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2011/12/...

sponsored links

Keres?s