Azt hiszem, akik rendszeres látogatói az ÉLETRECEPTEK blog-magazinnak, észrevették, hogy itt is, és a blog Facebook-os oldalán is már jó pár alkalommal osztottam meg az "ABROSZRAVALÓ -mert fõzni jó"blog posztjait.Nem véletlenül...Ugyanis a reblog.hu-n adódott a lehetõség, hogy rendszeres cikkírással - és persze megfelelõ tartalommal - fel lehet kerülni az origo.hu oldalaira.Vettem egy mély levegõt - és az esélytelenek mérhetetlen nyugalmával belecsaptam a "lecsóba" - és útjára indítottam az ABROSZRAVALÓ blogot, ami kifejezetten azoknak szól,akik:
szeretik tudni mi az, amit nap,mint nap megesznek
szeretik tudni milyen alapanyagokból készülnek el az ételeik
szeretnek fõzni
nem szeretnek fõzni, de enni annál inkább
hajlandóságot, motivációt éreznek arra, hogy a kezükbe véve a fakanalat igazi házikoszton "tengõdjenek" tovább
el akarják felejteni az E-számok jelentését
nem akarnak rettegni az ízfokozók mai napig nem tisztázott káros hatásaitól
...
Természetesen az ÉLETRECEPTEK blog-magazin ettõl függetlenül él, élni is fog tovább - csupán Kedves Olvasóim szerettem volna, ha nem botránkoztok meg az "idegen" vendéglinkek láttán - hiszen azok is az én kútfõmbõl fakadnak.Kérlek benneteket látogassatok meg ott is - és köszönöm a hûségeteket itt is.