Itt a második Fõzdefeszt!

2011-09-22

sponsored links

A májusi kézmûves sörfesztivál nagy sikerére való tekintettel október 6-9-ig tartó hosszú hétvégén a szervezõk megtartják a második Fõzdefesztet a józsefvárosi Palotanegyed legszebb terein!

A fesztivál a Lõrinc Pap tértõl a Krúdy Gyula utcán és a Mikszáth Kálmán téren át a Szabó Ervin téren is túl, egészen a Kálvin téri metrómegállóig tart csütörtökön, pénteken és szombaton déltõl éjdélig, vasárnap déltõl hatig. Belépés díjtalan!

Tavasz óta felpezsdült a magyar kézmûves sörfõzés, így októberben a tavalyi 10 helyett már 18 magyar sörfõzde csapolja söreit a Palotanegyedben! Míg korábban ötévente születtek a sörkülönlegességek, erre az õszre vagy húsz új sör készülõdik, erõs, világos fesztiválpilzenik, szénfekete, csokoládéízû stoutok, megvadult, bivalyerõs duplabakok, õszies, édes belga ale-ek, és friss komlótól vibráló India Pale Ale-k, hoplágerek. A Fõzdefeszten nem lesz könnyû dolga a közönségnek, mert több mint 60 féle sörkülönlegességbõl kell kiválogatnia az októberi Fesztivál Sörét - Fekete Bárány, Tuck Barát, Drakula, Hajdinás, hogy csak egy pár nevet említsünk.

A Fõzdefeszt büszkén jelenti, hogy az októberi fesztiválra sikerült Budapestre hozni Közép-Európa legdrágább és legnemesebb sörét - a Tokaji Aszús hordóban érlelt szlovákiai magyar Kaltenceker B27-et, valamint Közép-Európa leggyorsabb ...


Folytats a blogon ... horasz.blog.hu/2011/09/22/itt_a_masod...

sponsored links

Keres?s