Ismét Zsuzsi képeslapjairól

2011-10-03

sponsored links

 Olvassátok el kérlek, csakhogy lássátok mi megy végbe még ma is itt nálunk Romániában. Sajnos.
 
Kedves Barátaim,

bekövetkezett az, amitõl féltem. Úgy néz ki, cselszövés áldozatai vagyunk.
Elmesélem.

Szeptember 24-ig kellett feltenni a beiratkozási lapot, amin szerepelnie kellett annak, hogy hány képeslapot gyûjtöttünk össze. Erre a lapra még rá kellett írni a vezetõ tanár nevét, telefonszámát, az iskola nevét, igazgató nevét, pecséttel ellátva. Nagyon gondosan, 10-szer átnézve küldtem el szeptember 21-én reggel a Prioripost nevû szolgáltatással, amely 24 óra alatt garantálja, hogy elviszi a küldeményt az országban bárhova. Kértem azt is, hogy visszaigazolást kapjak a címemre, amikor megkapták Bukarestben a küldeményt.
A román posta honlapján vagy egy Track and Trace funkció, amellyel meg tudom nézni mikor hol volt a küldeményem. Ez alapján látható, hogy szeptember 22-én 11 óra 9 perckor Bukarestben volt az ottani fõ postahivatalnál (73-as postahivatal). Aznap este (22-én) 20 óra 13 perckor jutott el a 10-es postahivatalba, amelybe el kellett jusson a bejelentkezési lap alapján. És itt jön az érdekes része a dolognak: ezt írja a track and trace:
26.09.2011 15:15 Predat la destinatar
Tehát 26-án (négy napra rá) délután adták át a címzettnek (nem lehet tudni, ki a címzett).
Szeptember 28-án nyitották ki a borítékokat és aznap kellett volna értesítsenek, hogy nyertesek vagyunk-e, mert ha igen, akkor kellett volna postázzuk a képeslapokat is az érvényesítésért. A képeslapok elküldése szeptember 29 - október 5 között ...

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2011/10...

sponsored links

Keres?s