Ismét visszajelzés Zsuzsa képeslapjairól

2011-08-03

sponsored links


Tisztelt Hölgyem/Uram, kedves Segítõink,


Körtesi Sándor vagyok, Zsuzsi tanára, a képeslapküldõ akcióból. Most mindazoknak írom e levelet, akiktõl eddig a zsuzsipost@gmail.com címre e-mailt kaptam kérdéssel, kéréssel vagy csak egyszerû kedves hozzászólással.
Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a tegnap megérkezett a 2500.-ik képeslap! Hihetetlen! Õszintén, amikor nekikezdtünk az elején, még csak álmaimban sem mertem hinni, hogy elérjük az 1000-et. S íme, már több, mint duplája jött és még több, mint egy hónap van a verseny végéig (szeptember 9). Zsuzsi folyton azt mondja nekem, hogy õ sem hitte volna, hogy ilyen jó és szép lesz ez a nyara a képeslapoknak köszönhetõen és azt mondja, ha itt és most véget érne a verseny, õ már így is nyertes lenne...Önöknek köszönhetõen.
Sajnos fogalmunk sincs, hogy a versenyben hol állunk. Én még senki másról nem értesültem, aki még részt venne ebben a versenyben. Gondolom, ha még lenne magyar versenyzõ gyere, elõbb-utóbb csak eljutott volna hozzám a versenyzésének a híre... De semmi sehol. Aztán hogy román gyerek hány van a versenyben...hát azt csak a verseny lejárata után fogjuk megtudni. Ezért nem is állunk le, ezért fogjuk teljes gõzzel gyûjteni a lapokat szeptember 9-ig. Örömmel mondhatom, hogy megtört a jég, végre Afrikából is jött már lap (2 db - Dél Afrikai Köztársaság), Ázsiából is egy pár (Japán, Kína, Izrael, Korea...), Ausztrália és Óceánia, Észak Amerikáról nem is beszélve (Amerikai Egyesült Államok és Kanada), de érkezett már Mexikóból, Costa Ricából, Braziliából és Argentinából is.
Én most, kevéssel a verseny közepe után egy újabb merész célt tûztem ki magamnak. Szeretném elérni, hogy érkezzen legalább 1 lap MINDEN európai országból. Le is írom, melyek azok az országok, ahonnan még nem érkezett lap: Albánia, Andorra, Belorusszia, Bosznia, Ciprus, Észtország, Grúzia,Lettország, Litvánia, Macedónia, Málta, Moldova, Monaco, Montenegró, Oroszország, San Marino és Vatikán
Ezért megkérek szépen mindenkit, hogy ha ismernek valakit ezekben az országokban, vagy van ötletük, hogyan lehetne ezekbõl az országokból lapot kapni, kérem, segítsen ...

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2011/08...

sponsored links

Keres?s