Ismét tészta és lazac...

2011-12-10

sponsored links


...de ezúttal nem füstölt halból. A sólet utáni napon valami "lazább" ételre gondoltam. A tészta ilyenkor mindig praktikus, gyors. És a hal is. Nem egyszer fõztem már füstölt halas tésztát, nagyon jó is volt. Meg paradicsomos-halasat is, bár azt inkább konzerv halból, fõleg tonhalból szoktam. De most nem füstölt és nem konzerv volt a tervem. Ez az étel még így is rekord idõ alatt elkészül.

Volt is a fagyasztóban egy csomag vadlazac - legalábbis így nevezik. (Ugyanaz a dobozos fajta, amit máskor is vettem már, mivel amúgy is fagyasztott, nyugodtan meg lehet várni, akkor vásárolni, amikor éppen akciós, aztán elhasználni, amikor éppen kedvem van.)

Az elõzõleg kiengedett halakat leöblítettem, papírtörlõvel megszárítgattam, ~2 centis darabokra fölvágtam. Egy kisebb ...


Folytats a blogon ... beck.blog.hu/2011/12/10/ismet_teszta_...

sponsored links

Keres?s