Isler

2011-12-19

sponsored links

 

Ilyet is már régen sütöttem, ráadásul nem találtam azt a receptet, amivel annak idején olyan nagy sikert arattam. Úgyhogy következett az immár szokásos módszer, böngészés a neten. TücsökBogárnál találtam aztán egy olyan hagyományos változatot, ami szimpatikusnak tûnt. Nagyon jó lett, fõ kritikusom, a fiam, szerint nem olyan jó ugyan, minta cukrászdai, de azért nagyon finom... Hát ennyi... Az itthoni csokibevonás nem egyszerû dolog, részben megfelelõ eszközök, részben a gyakorlat hiánya miatt, de a szépség hiányáért talán kárpótol az ellenõrzött alapanyagfelhasználás el (mert linzerféléknél azért bele lehet futni egy-egy szinte ehetetlenül margarinos, avas ízû "remekmûbe"...)

48 dkg lisztet képes aprítóban dolgoztam össze (2 részletben)

30 dkg margarinnal, majd

8 dkg darált dióval,

17 dkg cukorral,

csipet sóval ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2011/12/19/isler_1

sponsored links

Keres?s