Isler
sponsored links
Ilyet is már régen sütöttem, ráadásul nem találtam azt a receptet, amivel annak idején olyan nagy sikert arattam. Úgyhogy következett az immár szokásos módszer, böngészés a neten. TücsökBogárnál találtam aztán egy olyan hagyományos változatot, ami szimpatikusnak tûnt. Nagyon jó lett, fõ kritikusom, a fiam, szerint nem olyan jó ugyan, minta cukrászdai, de azért nagyon finom... Hát ennyi... Az itthoni csokibevonás nem egyszerû dolog, részben megfelelõ eszközök, részben a gyakorlat hiánya miatt, de a szépség hiányáért talán kárpótol az ellenõrzött alapanyagfelhasználás el (mert linzerféléknél azért bele lehet futni egy-egy szinte ehetetlenül margarinos, avas ízû "remekmûbe"...)
48 dkg lisztet képes aprítóban dolgoztam össze (2 részletben)
30 dkg margarinnal, majd
8 dkg darált dióval,
17 dkg cukorral,
csipet sóval ...