Ischler

2012-12-12

sponsored links

ischler

Az ischlertõl csak addig hiszi az ember, hogy cukrászdai süti, amíg egyszer maga neki nem áll, mert akkor azonnal kiderül, hogy nem kell hozzá diploma, sem igazi, sem vásárolt. Az ischler örök, (mostantól pedig minden jelzõ elé tegyétek be, hogy az ischler) sose megy ki a divatból, igazi kedvenc, nélkülözhetetlen az ünnepeken, szép, finom.

Remélem ennyi elég ahhoz, hogy aki eddig nem próbálta otthon, az most ezen sürgõsen változtasson. Én amióta csak az eszemet tudom, bomlok a ezért a sütiért. Olyan mint Háni minden porcikáját szeretem, és az sem baj, ha érik egy kicsit mellettem, sõt ettõl csak még jobban szeretem. Az ischler (is) tökéletes, szép a formája, persze ha nem jók az arányok, odalesz az egész, aztán izgalmas a benne rejtõzködõ lekvártól, amibõl én nem szeretem ha túl sok van benne, sõt azt szeretem, ha nem is látszik, éppen csak ízt, és kevés nedvességet ad a korongoknak, és szeretem a csokit, ami rejti, óvja az alatta lakó tökéletességet. Ezt sem szeretem, ha túl vastag, mert elnyomja a többi ízt.

Azért álltam neki a minap, mert Vince a Szamosban kért egy ischlert, amit hazahoztunk, aztán kidobtunk. Finoman szólva sem volt nagy sikere, és ha eddig figyeltetek, érteni fogjátok miért. Mielõtt bárki azt hinné, fikázni fogok, téved. Bizonyára sokan vannak, akik így szeretik, de az elõzõek tükrében hamar kiderül, hogy nem az én, mi ízlésünk szerint készült. A csoki szupervastag volt rajta, a lekvár kibuggyant amikor a csokiréteg feltört, és a tészta, nos az egy kicsit vastag volt, nem a lekvárhoz, vagy a csokihoz képest, hanem a nekem jólesõ harapáshoz képest. Hát így bukott el az ischler, és így maradt Vince vágya ...


Folytats a blogon ... kajapiazongora.blog.hu/2012/12/12/isc...

sponsored links

Keres?s