iPhone torta trüffel krémmel

2011-09-22

sponsored links


Egy kedves kolleganõmnek készült ez a torta a születésnapjára. Még jobb úgy tortát készíteni, amikor személyesen is ismerem az Ünnepeltet. Elõször bajban voltam, mert úgy volt, hogy elutazunk azon a hétvégén, amikor ünnepelték a születésnapját, végül máshogyan alakult és volt elég idõm a torta elkészítésére. Széles mosollyal az arcomon és bólogatva nyugtáztam, hogy egy iPhone tortát kéretek, mert valóban teli találat volt az Ünnepelt részére. :-)
A születésnapjára utalva "állítottam" be az idõt a telefontortán és a naptárba is ez a jeles nap került. A hõmérséklet mutatta az ünnepelt számot. :-)
Sajnos most valamiért elbénáztam a fotózást és nem igazán készültek olyan jó képek. :-( Élõben szerintem sokkal jobban mutatott a torta. Nem készítettem még teljesen feketére burkolt tortát. Nagyon jól nézett ki szerintem. :-)
Belül trüffel krém lapult, meggyszemekkel gazdagítva. Én nem vagyok egy nagy csokoládé-krém fan, de ez a krém valami mesésen finomra sikerült! (másnap elkészítettem saját fogyasztásra is egy finom sütiben, majd ezt is posztolom) Köszönöm a receptet Farkas Vilmosnak, amire Mummy oldalán találtam rá.

Hozzávalók a trüffel krémhez:
...

Folytats a blogon ... recepteszter.blogspot.com/2011/09/iph...

sponsored links

Keres?s