Instant leves - helyett

2013-02-22

sponsored links


Hugh Fearnley-Whittingstall ismét inspirált - most instant leves otthoni elkészítésére.

Nagyon vékonyra vágjunk fel egy kisebb, megtisztított sárgarépát, egy-két levél fehérkáposztát, újhagymát vagy - mint most én is - lila hagymát, kínai tésztát vagy házi cérnametéltet, házi ételízesítõt - egy egyemberes adag.

Közben forraljunk vizet, készítsünk elõ egy tálat és fedõt.

A tálban keverjük össze a hozzávalókat. Só nem szükséges, azt már tartalmazza a házi ételízesítõ.

Öntsük fel lobogva forró vízzel, keverjük össze és fedjük le.
Percenként egyszer keverjük meg, de mindig fedjük le. 5 perc elteltével a leves elkészült!

A zöldségek finoman ropogósak maradnak, a tészta megfõtt, a házi ételízesítõ pompás ízt ad. Az elõkészítéssel együtt max ...

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2013/02/ins...

sponsored links

Keres?s