India ízei
sponsored links
Ha igazán jó indiai kaját akarsz enni, akkor menj el Londonba, vallják a nagyok és állítólag igazuk is van, hiszen a nagy szegénység közepette az átlag indiai nem eszik olyan finomságokat, amik az elkövetkezõ két napban itt napvilágot látnak!
Ismét volt szerencsém a Chefparadé egyik kurzusán részt venni, ahol India fûszeres világába nyertünk bepillantást öt fogás erejéig, nevezetesen a Royal Maharaja kurzus volt. Meglepõ módon ez esetben a húsosabb ételeket próbáltuk ki, ami azért furcsa, mert India bizonyos régióiban teljesen tiltják eme fontos hozzávaló evését, de a magyar gyomor, azért mégiscsak a husis kajákat szereti, így megpróbálták a mi ízvilágunkhoz igazítani a recepteket, de jelzem mindegyik eredeti indiai szakács által összeállított, autentikus hozzávalókból készül!
Ma az egyik csirkés csodát fogom közölni, ami nagy kedvencem lett, hozzá isteni rizs és az elmaradhatatlan tawa paratha, ami az egyik jellegzetes és a naan után az egyik legnépszerûbb indiai kenyér, amihez nem szükségeltetik kemence. A rizs köret holnap érkezik!
Jöjjenek a fogások: