Immunerõsítés, nátha, megfázás, meghûlés Méz és fahéj

2011-11-13

sponsored links



kép: kiskegyed.hu

Gyorsan feltöltöm ezt a kis bemutatót a mézrõl és a fahéjról, hátha valakinek használ. A csikianyák levelezõlistáján kaptam, sok érdekesség van benne.
 Rég nem jelentkeztem, fõzni is alig fõztem, sütni köyben igen, köszönöm, hogy még be be néztek hozzám, hogy olvastok. És most egy csésze teával,  startot adok a 4 kg javításra váró felmérõnek.
Suliról, munkahelyrõl nem irok, már nincs kedvem siránkozni, tépelõdni sem a rendszer, sem a követelmények, sem a fizetés miatt.  Ennyi. Jöjjön hát a méz.

Jó tudni!
A kanadai World News hetilap egyik számában jegyzéket készített azokról a betegségekrõl, amelyek mézzel és fahéjjal kezelhetõk. Többek között felerõsíti az immunrendszert, megvéd a vírusoktól, baktériumoktól, erõssé, munkabíróvá tesz...
Szívbetegség:
A mézet keverje össze õrölt fahéjjal, és lekvár helyett ezt kenje a kenyérre. Fogyassza rendszeresen. Csökkenti a koleszterinszintet, és véd az infarktus ellen. Akik már átestek infarktuson, és rendszeresen fogyasztják ezt a keveréket, nagy az esélyük arra, hogy a következõ roham nem, vagy csak késõbb következik be. Ezen kívül könnyíti a légzést és erõsíti a szív munkáját. Amerikában és Kanadában ezzel gyógyítják azokat a betegeket, akiknek koruk miatt ereik már nem annyira rugalmasak. A méz és a fahéj visszaadja az erek rugalmasságát.

Artritisz:
Az ízületi kopásban szenvedõ betegek reggel, délben és este egy pohár meleg vízbe tegyenek két kanál mézet és egy kanál õrölt fahéjat. A krónikus artritisztõl is megszabadulhatnak, ha rendszeresen fogyasztják. Acopenhaveni egyetemen végzett felmérés szerint 200 beteg közül az italfogyasztása után 73 beteg teljesen megszabadult a fájdalomtól, és azok, akik nem tudtak járni, fájdalom nélkül közlekedtek.

Hólyagfertõzés: ...

Folytats a blogon ... hadnagyhelga.blogspot.com/2011/11/imm...

sponsored links

Keres?s