Illatos adventi vendégváró koszorú

2011-11-25

sponsored links

  

Valószínûleg a legolcsóbb, legillatosabb vendégváró karácsonyi koszorút sikerült elkészítenem, egy hibája van, keveset csináltam, és nem azért, mert sok az ajtónk, hanem mert egy sem maradt, még a bejárati ajtóra sem.

Imádom az adventi koszorúkat, de a kis gyermekek mellett nem túl szerencsés. Több tulajdonsága miatt gondolom azt, hogy még 2-3 évet várunk vele, amíg újra a lakás dísze lehet karácsony elõtt. Az egyik, hogy sok helyet foglal, és pont egy olyan asztalon, ahol a gyerekek amúgy annyi mindent csinálnak. A másik, hogy a gyerek nem abból tanul ha kérdez, hanem abból ha szétszed. Ez kicsit túlzás, de nem szeretném vérben forgó szemekkel kérdezni tõlük, hogy hol van róla a kis toboz, hogy ki bontotta szét a masnit, és ki törte le már megint a kanócot, így nem lehet meggyújtani se.

Ezért gondoltam, hogy legyen koszorú, de lógjon az ajtón, úgy nem foglal értékes helyet és naponta többször is látjuk, az meg külön jó, hogy illatozik is a mézes fûszerektõl. Ember tervez, gyerek végez. A nagyobbikat a zöld szalagosat elõször egy rossz mozdulattal megemelték, így eltörött, ha meg eltörött hát megették, de közelharc volt a hetes számúért, mivel az volt a legcukrosabb, aztán a kisebb pirosat meg bevitték az oviba, mondván ott nincs koszorú, így most itthon egy sincs, de  ...


Folytats a blogon ... kajapiazongora.blog.hu/2011/11/25/ill...

sponsored links

Keres?s