(ibolyás) GESZTENYE TORTA (szederrel)
sponsored links
Nem tudom otthon is úgy esik, mint itt Szlovéniában, egy biztos itt tényleg olyan, mint ha Holle anyó rázná a dunyhákat. A tökéletes hangulathoz már csak egy kandalló hiányzik, de ne legyünk ugye telhetetlenek...
Túl vagyok az elsõ szûz havas élményemen, ha snowboardozni nem is tudok benne úgy, a cirkuszi bukfenc bajnokságon már simán döntõbe jutnék. Jobb is itt a meleg hüttében, egy pohár Merlot-val (elmúlt dél már szabad ugye)
Édes élményekrõl nem tudok beszámolni, pedig szerettem volna nagyon is, még teszek egy utolsó kísérletet a google-ba hátha találok valamit, és lecsapok rá mielõtt hazaindulunk.
A következõ megállapításra jutottam, nálunk egyáltalán nem rossz a helyzet. Mármint ami a szállodák édességfelhozatalát illeti. Nálunk legalább nincs túlbonyolítva és a tutira mennek. Három estén keresztül abban reménykedtem az ötcsillagos svédasztalos vacsoránál egyszer csak lesz palacsinta. Nem akartam én sokat, egy kis lekvár és már boldog ember lettem volna, maradt a sajt és külön kérésre lekvár. Ugyanis, lehet, hogy 15 féle sütemény volt (ebbõl igazából 5, csak másképp volt díszítve,cseles), de ez mind egytõl egyik ehetetlen volt. Nem vagyok én sznob, ha unatkozom, vagy épp tanulok, tudok én áztatott fahéjas pászkát magamba tömni, és nincs jobb a túró rudinál a hazai piacon, de! Tényleg elgondolkodtam egy pillanatra, hogy miért? Miért ...