Húsvéti pite (paleo)
sponsored links
Hozzávalók:
a tésztához:
15 dkg õrölt mandula
1 teáskanál útifû maghéj
2 tojás
1/2 teáskanál foszfátmentes sütõpor
törött bors
só
a forma kikenéséhez:
diónyi zsír (mindegy milyen)
a töltelékhez:
28 db spárga (kb. másfél köteg)
1 teáskanál eritrit
4 vékony szelet fõtt, füstölt sonka (pontosabban amennyivel ki lehet rakni az alját)
reszelt torma (elhagyható)
2 fõtt tojás
20 dkg ToTu krém extra
2 tojás
1 evõkanál citromlé
törött bors
só
Az elõsütött tésztára rakosgatjuk a sonka szeleteket. Megszórjuk reszelt tormával. Rárakosgatjuk a vékony karikára vágott fõtt tojást. Leöntjük a tojásokkal elkevert, sóval, törött borssal és citromlével ízesített totu krém extrával. Díszítjük a spárga darabokkal, végül a a sütõbe visszatéve további 40 percig sütjük. Hidegen, melegen egyaránt finom.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!