Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek - csülökbõl, karajból, tarjából, bõrös sertés és malackarajból 3.rész
sponsored links
Két részben már megosztottam menüajánlataimat a témában:
Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek - csülökbõl, karajból, tarjából, bõrös sertés és malackarajból
Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek - csülökbõl, karajból, tarjából, bõrös sertés és malackarajból 2. rész
Természetesen a húsvéti receptajánlataimnak ezzel nincsen vége. Számtalan mostanában és a múlt években készült finomsággal fogok még kedvcsinálóként jelentkezni a húsvéti idõszakra jellemzõ ételekkel.
Rozmaringos, fokhagymás bõrös karaj, vele sült almával, krumplival - Arista di maiale al forno ? Toscana
Egyben sült "zsebes" tarja pecsenyeleves kukoricával, vajas-gyömbéres krumplipürével. Igazi vasárnapi ebéd!
Malaccsülök pékné módra - cserépben sütve - almás-tejszínes tormamártással
Parázson ropogósra sült pácolt malackaraj hamuban sült krumplival, pirított zöldségekkel (néhány tanáccsal grillezéshez)
Hétköznapi disznóságok: süldõcsászár-tekercs
Paraszt kolbásszal göngyölt sertéskaraj selymes-savanyú kucsmagomba fõzelékkel, lecsópürével
...