Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek - csülökbõl, karajból, tarjából, bõrös sertés és malackarajból 2. rész

2012-03-22

sponsored links


Húsvéti menüajánlataimmal igyekszem segíteni az ünnepi elõkészületeket. Több témában is mutattam már be húsvéti receptajánlatokat válogatásaimban, melyekbe ugyancsak érdemes bepillantani, itt.
A hagyományosan a húsvéti menü központjában álló ropogós, szaftos és bundázott, sertésbõl készült ételeim válogatásainak elsõ részét itt mutattam be:

Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek - csülökbõl, karajból, tarjából, bõrös sertés és malackarajból


Ebben a témakörben három részben gyûjtöttem össze ajánlataimat, úgyhogy a receptválogatás folytatódik.

Hétköznapi disznóságok: csülök pékné módra, ahogy tetszik


Serfõzõ kedvence - kapros juhtúróval töltött karaj és más finomságok házi morzsás bundában


Butaságom története: mustárpácos flekken zöldsalátával, juhtúrós öntettel és tzatzikivel.


Borzaska, azaz sertéskaraj szeletek fûszeres-reszelt krumplis párizsi bundában kétféle aiolival


Hirtelen sült fûszeres tarja és disznótoros hurka, kolbász sült hagymás-almás krumplipürével


Hétköznapi disznóságok: bõrös süldõkaraj és lapocka


Ropogós-porhanyós malaccomb édes-savanyú párolt káposztával, hagymás-almás tepsis krumplival

...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s