Húsvéti kalács és hidegtál
sponsored links
Anya idén is megörvendeztette a családot kaláccsal. Külön nekem kedvezett, mert az üres kalács mellett kakaósat készített. :) Az üres pedig vajjal/margarinnal és mézzel megkenve isteni finom.
A hidegtálon a szokásos sonka mellett volt egy tojáskrémmel töltött pritamin paprika. Bár a krém túl krémes lett, ezért a paprika nem volt olyan szépen szeletelhetõ, de ez is felkerül az ismétlendõk listájára. Sõt, ezt egy sima hétköznap is el lehet készíteni, mert semmi extra hozzávalót nem igényel. A recepthez pontos hozzávalókat nem adok meg, sajnos, az eredetét se tudom. De készítsétek el, mert nagyon jó. :)
A kalács, hát az kalács. Össze nem hasonlítható a boltival. Azt is kóstoljátok meg! :)
ITT megtaláljátok a kalács receptet.
Tojáskrémmel töltött pritamin paprika
Elkészítése
A hozzávalókat összekeverjük. Megtöltjük vele a paprikákat. Hûtõben lehûtjük, majd szeleteljük.
Hozzávalók:
1 pritamin paprika apróra felkockázva
fõtt tojás
1 natúr krémsajt
margarin
só, bors, delikát
1 csokor petrezselyemzöld
+ tölteni való pritamin paprikák