Húsvéti hidegtál - sonkás tojáskrémmel töltött dagadó chilis-majonézes kukoricasalátával
sponsored links
Készítettem mostanában néhány egyszerû, szemrevaló és izgalmas ételt. Többen közülük kiválóan illeszkednek a húsvéti menübe.
Azt tapasztalom, hogy egyre többen vagyunk, akik az ünnepi idõszakokra nem a nagy zabálás idõszakaként készülünk rá, sokkal inkább a minõségi együttlét és az egyszerû - háziasszony kímélõ - de minõségi ételek irányába mozdulunk el. Ez így is van jól szerintem.
Az ünnepi étrend legyen szemgyönyörködtetõ, választékos és finom, de semmi túlzás, sem mennyiségben, sem túlbonyolításban.
Gyakran fogok jelentkezni húsvéti fogásokkal, néhány hete már be is mutattam egy "letisztult", finom húsvéti sonkás fejtett bablevest és egy kifejezetten húsvéti színekben és ízekben pompázó töltött dagadót.
Mi nagyon szeretjük a töltött dagadót melegen, így a hidegtálra már csak a "maradéka" kerül. Ebbõl következõen a tölteléket és az ízeket is hidegre és melegre is hangolom.
Egy vasárnapi menü egyik fogásaként kínáltam a családnak ezt a hidegtálat, osztatlan sikert aratott. Ennek az ...