Húsvéti ebéd (hétfõ)

2011-04-27

sponsored links

Hétfõn levest nem kellett készítenem, mert még maradt a húsvétilevesbõl, csak másodikat. Karácsony után húsvétkor szoktunk készíteni töltött káposztát. Ezt elõre el lehet készíteni és így csak melegítenikell.
A töltött káposzta receptje is megtalálható itt.
Annyi volt a különbség, hogy paradicsomlét nem használtam,valamint nem a Pataki tálban készítettem, nem a sütõben, hanem fent a gázon.A lényeg, hogy kis lángon és sokáig fõjön, idõközönként megrázom a lábast,hogy ne kapjon oda.
Tálaláskor tejfölt kínáltam hozzá.

Istenien finom lett.

Így maradt idõnk arra is, hogy kirándulást tegyünk. Majd ezt is bemutatom.

Folytats a blogon ... ritaennielvezet.blogspot.com/2011/04/...

sponsored links

Keres?s