Húsvéti csokiszett
sponsored links
Az emberi szervezet egészen meglepõ dolgokra képes. Erre remek példa a húsvét is, amikor csodával határos módon a hús-torma-pálinka hármas után képesek vagyunk még vödörszámra az édességet is bemajszolni. Ebbõl kifolyólag nem mindegy, hogy milyen csokival is jutalmazzuk meg magunkat vagy éppen a lelkes férfi locsolóinkat.
Persze annak is van haszna, ha szigorúan a legalsó polcokról csemegézzük az édességet, mégpedig, hogy akit megkínálunk vele lehet, hogy többet nem jön hozzánk vendégsébe. Akkor viszont, ha inkább a pozitív gondolatok vezérlik szándékainkat, akkor érdemes a minõséget keresni. A Demeter Chocolate húsvéti különkiadással próbálja levenni vállunkról a terhet, ha sokáig veszõdnénk az édesség kérdésén.
húsvéti szett
A kihagyhatatlan csoki nyuszit õk sem felejtették ki, de szerencsére a csoki minõsége az átlag nyulak felett van jócskán. Ízében egy sokkal lágyabb csokoládés élményt találunk, amiben kicsit sincsen eltúlozva az édesség. Észveszejtõen hamar olvadni kezd szánkban, harapni szinte szükségtelen. A klasszikus nyuszi mellett a kötelezõ tojást is bevették a kínálatba. Ez viszont jelentõsen túlmutat az átlag csoki tojásokon. Ránézésre már látszik, hogy prémium és kézzel készített édességrõl van szó. A fehércsoki és a vanília párosa valami hihetetlen mód egymásra talált ízügyileg.
pingált tojás
Táblacsoki szekciójuk sem maradhatott ki a húsvéti lázból, így bekerült egy belga fehércsoki alapú édesség, ami cukorfigurával és cukorgyöngyökkel dísztettek. A csoki harapásnál roppan egyet, de onnan inkább a villámgyors olvadás jellemzi. A cukorral kicsit harcolni kell, hagyni kell oldódni, vagy, ha nincsen türelmünk akkor határozott harapással elropogtathatjuk. A csokoládé egyáltalán nem nevezhetõ túlzottan édesnek, pont ideális.
prémium csomagolás és minõség
A legelegánsabb húsvéti kiadás mégis a féltojásokat rejtõ doboz. A külseje alapján akár ékszert is rejthetne, de inkább a csokinál maradtak. Különbözõ ízesítéssel áldották meg az egyes féltojásokat, melyek között találunk pálinkásat vagy éppen banánosat. A féltojás formálás még egy extra eleganciát ad az egésznek, amikor kézbe vesszük. Az elején keményebb tejcsoki réteg a krémes tölteléket remekül egybetartja. Miután ráharapunk, a csoki is olvadni kezd, ami a krémmel vegyülve a banános töltelék esetében különösen finom. Összességében, ha híre megy a környéken, hogy ilyen minõséggel vártunk a locsólóhadsereget, akkor számolnunk kell vele, hogy jövõre háromszor annyian fognak jönni.