Húsvét után - maradékok álcázása

2017-04-19

sponsored links

Amikor már látni sem bírjuk a fõtt tojást és a sonkát - adjunk rájuk új ruhát!


A fõtt tojásokból készülhet lengyel tojás, pláne, ha van otthon egy kevéske máj is!




Ha nincs máj, de van liba- vagy kacsatepertõ, nos úgy is nagyon finom ez a tojáskrém!






De betölthetjük húsba is!





A tojáskarikákból készülhet egy sajtos rakott tojás...






... vagy egy hétköznapi, mégis mennyire jól esõ kolbászos rakott krumpli!




A sonkával készülhet a nagy klasszikus sonkás tészta, tojáskarikákkal, tormával.





Sonka és torma itt is, karajba göngyölve!





Vagy fõzzünk egy üde krumplifõzeléket medvehagymával (úgyis szezonja van!), mellé remek a sonkaropogós!





Vacsorára jó választás lehet ez a sonkás pite, olyasmi, mint a vásárokból közismert péti pite, csak bátran!






S ha netán még kenyérmaradékunk is van, szárítsuk ki kõkeményre, és készítsünk belõle házilag zsemlemorzsát!





Folytats a blogon ... www.chefviki.hu/2017/04/husvet-utan-m...

sponsored links

Keres?s