Húsvét után - maradékok álcázása
sponsored links
Amikor már látni sem bírjuk a fõtt tojást és a sonkát - adjunk rájuk új ruhát!
A fõtt tojásokból készülhet lengyel tojás, pláne, ha van otthon egy kevéske máj is!
Ha nincs máj, de van liba- vagy kacsatepertõ, nos úgy is nagyon finom ez a tojáskrém!
De betölthetjük húsba is!
A tojáskarikákból készülhet egy sajtos rakott tojás...
... vagy egy hétköznapi, mégis mennyire jól esõ kolbászos rakott krumpli!
A sonkával készülhet a nagy klasszikus sonkás tészta, tojáskarikákkal, tormával.
Sonka és torma itt is, karajba göngyölve!
A fõtt tojásokból készülhet lengyel tojás, pláne, ha van otthon egy kevéske máj is!
Ha nincs máj, de van liba- vagy kacsatepertõ, nos úgy is nagyon finom ez a tojáskrém!
De betölthetjük húsba is!
A tojáskarikákból készülhet egy sajtos rakott tojás...
... vagy egy hétköznapi, mégis mennyire jól esõ kolbászos rakott krumpli!
A sonkával készülhet a nagy klasszikus sonkás tészta, tojáskarikákkal, tormával.
Sonka és torma itt is, karajba göngyölve!
Vagy fõzzünk egy üde krumplifõzeléket medvehagymával (úgyis szezonja van!), mellé remek a sonkaropogós!
Vacsorára jó választás lehet ez a sonkás pite, olyasmi, mint a vásárokból közismert péti pite, csak bátran!
S ha netán még kenyérmaradékunk is van, szárítsuk ki kõkeményre, és készítsünk belõle házilag zsemlemorzsát!