Húsvét '14.
sponsored links
Nem szaporítanám már a szót, így az utolsó pillanatokban; csak röviden elmondanám, hogy hogyan fõztem meg idén a füstölt tarját, mert nekem ez a sonka :)
70 dkg tarja fõzõvizébe 3 szem szegfûborsot, 2 kisebb babérlevelet, 1 mokkáskanálnyi egész köményt és egy picike szárított erõs paprikát (a kutya, a macska és a réce után hívjuk nyúlpöcse paprikának) dobtam; a tarjába pedig ügyesen beleszurkáltam (bicska hegyével elõböktem) 15 db szegfûszeget.
70 dkg tarja fõzõvizébe 3 szem szegfûborsot, 2 kisebb babérlevelet, 1 mokkáskanálnyi egész köményt és egy picike szárított erõs paprikát (a kutya, a macska és a réce után hívjuk nyúlpöcse paprikának) dobtam; a tarjába pedig ügyesen beleszurkáltam (bicska hegyével elõböktem) 15 db szegfûszeget.
KÜLÖNLEGES ÍZESÍTÉSÛ, FÜSTÖLT, FÕTT TARJA (nem csak bevállalósoknak) |