Húspástétom

2012-01-23

sponsored links


Szeretjük a különféle szendvicskrémeket, kencéket és pástétomokat. Szinte minden héten készítek egyet, mert jóval kiadósabb (és olcsóbb) mint mindenféle bolti szendvicskrém. Néha egyszerû kõrözött készül, néha tonhalkrém vagy tojáskrém. Múlt héten viszont egy húspástétom, más néven húskrém készült. Nagyon kiadós és könnyû elkészíteni, igaz 5 órán keresztül kell fõzni, de hát azalatt az idõ alatt bármit lehet csinálni, csak néha meg kell kevergetni.

Örömünkre még Olivérnek is nagyon ízlett, azuram meg egyenesen odavolt érte....

A lenti mennyiségbõl három ilyen csatos üvegnyi mennyiség készült (igény esetén szívesen megmérem, hány dl).

Hozzávalók:
  • 60 dkg sertés lapocka
  • 40 dkg sertés tarja
  • 50 dkg sertés zsír
  • 1 fej vöröshagyma
  • fél fej fokhagyma ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Kreativkonyha...

sponsored links

Keres?s