Húsos tészta

2018-05-21

sponsored links

Mama már nem minden nap gyúrja be a tojást a csigatésztának. Vagy ha be is gyúrja, gyakran már nem tudja feldolgozni az egészet. Ilyenkor ledaráljuk lebbencsnek. Jó sonkás tésztának, lebbencs levesnek. Ebbõl készült a mostani húsos tészta is a jól bevált tésztaszósszal. 
Hozzávalók:
fél kg lebbencstészta
fél kg darált hús
olaj
fél liter tésztaszósz+ 3 dl paradicsomlé
reszelt sajt
Elkészítés:
A húst egy kis olajon megpirítjuk, majd hozzáöntjük a szószt és a lét. Sûrûre fõzzük. Közben a  tésztát enyhén sós vízben megfõzzük. A nagyobb darabokat félretesszük. A kisebbeket összekeverjük a húsos szósszal, egy közepes tepsibe öntjük, rá a nagyobb darabokat. Megszórjuk a sajttal, és elõmelegített sütõben pirosra sütjük. És ha azt hisszük, hogy marad másnapra, akkor tévedtünk.

Folytats a blogon ... korsocska.blogspot.com/2018/05/husos-...

sponsored links

Keres?s