Húsos palacsinta

2011-09-26

sponsored links


Elterveztem, hogy, ha törik, ha szakad én bizony ebédre Blumenthal "tökéletes" csirke tikkáját fogom megfõzni. Persze tudhattam volna, hogy jobban járok, ha mondjuk legalább két nappal hamarabb elolvasom a receptet, mert akkor elõ tudtam volna készíteni. Így, hogy minimum 20 órányi hátránnyal indultam, inkább gyorsan összedobtam egy paprikás csirkét helyette. Most pedig jön a vallomás: én még soha, de soha nem fõztem húsos palacsintát, sõt enni is csak egyetlen egyszer ettem! Eddig. A vallomás második része, hogy ez a verzió már legalább három hónapja megfogalmazódott bennem, csak még nem volt minden részlet kristálytiszta. Aztán nem olyan rég felbukkant az a bizonyos krumplistészta, ami aztán megoldotta a szószom problémáját. Valamilyen számomra rejtélyes oknál fogva a töltelékhez kevertem néhány kocka sült paprikát. Talán azért, mert a paprikás csirkét akkor szeretem a legjobban, ha édesanyám fõzi és akkor bizony sült paprika saláta dukál mellé. Bár szokásom, hogy az ilyen ételekhez legalább három különbözõ savanyúságot eszek egyszerre. A palacsintát galette bretonne-nal helyetesítettem, ami elvileg a ...

Folytats a blogon ... mandulasarok.blogspot.com/2011/09/hus...

sponsored links

Keres?s