Húsos palacsinta
sponsored links
Elterveztem, hogy, ha törik, ha szakad én bizony ebédre Blumenthal "tökéletes" csirke tikkáját fogom megfõzni. Persze tudhattam volna, hogy jobban járok, ha mondjuk legalább két nappal hamarabb elolvasom a receptet, mert akkor elõ tudtam volna készíteni. Így, hogy minimum 20 órányi hátránnyal indultam, inkább gyorsan összedobtam egy paprikás csirkét helyette. Most pedig jön a vallomás: én még soha, de soha nem fõztem húsos palacsintát, sõt enni is csak egyetlen egyszer ettem! Eddig. A vallomás második része, hogy ez a verzió már legalább három hónapja megfogalmazódott bennem, csak még nem volt minden részlet kristálytiszta. Aztán nem olyan rég felbukkant az a bizonyos krumplistészta, ami aztán megoldotta a szószom problémáját. Valamilyen számomra rejtélyes oknál fogva a töltelékhez kevertem néhány kocka sült paprikát. Talán azért, mert a paprikás csirkét akkor szeretem a legjobban, ha édesanyám fõzi és akkor bizony sült paprika saláta dukál mellé. Bár szokásom, hogy az ilyen ételekhez legalább három különbözõ savanyúságot eszek egyszerre. A palacsintát galette bretonne-nal helyetesítettem, ami elvileg a ...