Húsos csiga -hidegen kelesztve-

2012-04-20

sponsored links


A következõ húsos csigák a legutóbbi bejegyzésben megosztott medvehagymás-sajtos csigák párjai voltak. Együtt, vagyis pontosabban fogalmazva egymás után készültek. Azt hiszem, hogy így hirtelen nem is tudnék választani, hogy melyik ízlett jobban, biztosan fogom még mindkét változatot készíteni.

A megadott recept tartalmaz savót, de nem kötelezõ elem.......akinek nincs otthon, nyugodtan helyettesítheti más folyékony anyaggal pl.tejföllel. Én nagyon szeretem kelt tésztákhoz használni a savót, mert úgy tapasztaltam, hogy nagyon jót tesz a kelt tésztáknak. Bátran ajánlom Mindenkinek, hogy használja, kiválóan lehet tárolnimélyhûtõben hosszabb ideig is. Joghurt valamint krémsajt készítésekor szoktam belõle eltenni. 

Hozzávalók a tésztához:
40 dkg csökkentett szénhidrátttartalmú liszt
1 tojás
10 dkg vaj
2 dkg élesztõ
0,5 dl tej
0,5 dl savó
1 dl tejföl ...

Folytats a blogon ... mezeselet.blogspot.com/2012/04/husos-...

sponsored links

Keres?s