Húsleves kakasaprólékból, leveskocka és Vegeta nélkül - 44. VKF!
sponsored links
Az aktuális, immáron a 44. VKF! háziasszonya Kriszti, az à la carte kulinária blog írója, aki a mostaninál jobb témát nem is választhatott volna. A mottó: számoljunk le a késztermékekkel!
Már régóta várakozott a piszkozataim között az ételízesítõ nélküli húsleves, a kiírt témát meglátva pedig úgy gondoltam, hogy éppen itt az ideje a bejegyzés befejezésének, és vele együtt egy tévhit eloszlatásának: Vegetával nem jobb az étel. És leveskockával sem.
Tudom, hogy tud mindenki, vagy legalábbis majdnem mindenki húslevest fõzni, de abban is biztos vagyok, hogy a népesség nagyobbik része szerint kell leveskocka vagy vegeta a húslevesbe (és még sok másba is). Pedig nem kell. A húsleves ízét a hústól, zöldségektõl, zöldfûszerektõl kell hogy kapja.
Amióta az elsõ - emlékeim szerint a Vegeta - ételízesítõ megjelent hazánkban, és a Vegetával jobb az étel! szlogen harsogott ...