Húskrémes palacsinta mustáros túrókrémmel
sponsored links
Ha az ember lánya szeret korán kelni, az azt jelenti, hogy legalább reggel 7kor kész a reggeli, ebéd és a vacsora is ;).
Ma palacsinta napot tartok.
Ma palacsinta napot tartok.
Reggelre barackos túrókrémmel ettem (baracklekvár totuval turmixolva), majd ebédre készítettem hozzá húskrémet, és egy finom mustáros túrókrémet.
Minden tej, glutén és cukormentes.
Hozzávalók:
Palacsinta:
30 gr tápióka liszt,
300 ml kókusztej,
3 tojás,
1 tk. kókuszzsír
Forrás: Kifõztük gasztromagazin
Húskrém:
8-10 ek. pörkölt,
2 tk. dijoni mustár
A receptjét itt találjátok: http://www.paleorszag.hu/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=1185&Itemid=289
Túrókrém:
5-6 ek. totu,
2 tk. dijoni mustár,
100 gr cocomas,
1 tk. citromlé,
2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A palacsintákhoz a tojásokat elkeverjük a tejjel, majd mehet bele a tápiókaliszt. A zsírt a palacsinta sütõben felforrósítjuk, majd eloszlatjuk benne teljesen. Vékony palacsintákat sütünk. Nem kell félni tõle, teljesen olyan lesz, mint ha hagyományos palacsintát sütnénk.
A húskrémhez a pörköltet és a mustárt botmixerrel pürésítjük, majd ezt töltjük a palacsintákba.
A krémhez a hozzávalókat botmixerrel krémesre összedolgozzuk, majd tálaláskor meglocsoljuk vele a palacsintákat.
Alapanyagokat pedig itt tudsz jó áron, egy helyrõl, kényelmesen beszerezni:
ahol egész májusban KEDVEZMÉNY jár a blogra látogatóknak az alábbi kuponkóddal: DÉWMEGFOZLEK -5%