Húsimádó ragu - fehérboros ragu vegyes húsokból gombával májjal és kapros újkrumplival

2012-06-04

sponsored links


Baráti, borozgatós-beszélgetõs vacsorát szerveztem nemrég, erre az alkalomra készült el ez a ragu. Menet közben alakult ki a menü, mikor telefonon megbeszéltük, hogy mikor legyen ez a vacsora megtartva. Miklós felajánlotta az ügy érdekében, hogy hoz otthonról egy vaddisznószívet és májat, nekem éppen volt otthon egy adag birkahúsom, így máris kezdett valami körvonalazódni. A többit a vacsora napján délután, a közös bevásárláskor döntöttük el, miszerint egy jóféle francia típusú boros ragut fõzzünk, sokféle húsból...
- Kell marha mindenképpen, itt egy szép lapocka, vegyük meg!
- Oké!
- Kellene még valami sertés -féle is, hogy jó cuppugós legyen. Köröm vagy farok ...

Folytats a blogon ... tomakonyha.blogspot.com/2012/06/husim...

sponsored links

Keres?s