Húsgombóc tárkonyos mártással

2014-11-13

sponsored links


Hozzávalók (4 személyre):
a gombóchoz: 60 dkg pulykahús, 2 tojás, 1 zsömle, 1 hagyma, 2-3 cikk fokhagyma, só, bors, pirospaprika, petrezselyemzöld, kevés tej, a sütéshez olaj
a mártáshoz: kis csokor friss tárkony, 1 dl fehérbor, só, fehér bors, 1 evõkanál liszt, 2 dl tej, kevés olaj, kis kocka vaj

Elkészítése:

A zsömlét kb. 10 percig tejben áztatjuk, jól kinyomkodjuk. A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk. A pulykahúst ledaráljuk, egy tálba tesszük, összekeverjük a kinyomkodott zsömlével, hozzáadjuk a párolt hagymát, a tojást, és a zúzott ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s