Húsgolyócskák tejszínes-boros csicsókaraguval

2013-03-04

sponsored links


Életemben elõször láttam (és persze vettem) csicsókát az egyik nagyáruházban. Sokat nem mertem venni, mert fogalmam sem volt, milyen, mire számístak, indulásnak a 40 dkg megtette. Rossz döntés, mert miután közvéleménykutattam egy kicsit a bloggerek körében, és valaki elmondta, hogy nyersen rágcsálni a legjobb, meghámoztam egyet, és megkóstoltuk. No, ez volt az igazán rossz döntés:D, mert mindenki csak kérte, úgyhogy alig sikerült kb. felét megmentenem . :P Azt a felét pedig felhasználtam az alábbi ételhez. Nagyon finom lett: édeskés íze jól érvényesült, a mártás különleges zamata pedig jól kiegészítette.

Húsgolyócskák tejszínes-boros csicsókaraguval

Hozzávalók a fasírthoz: 60 dkg darált csirkehús, 1 finomra aprított hagyma, 2-3 cikk zúzott fokhagyma, 1 tojás, 2-3 szelet beáztatott, kifacsart, szétmorzsolt szikkadt kenyér, só, bors, jó sok (1-1 teáskanál) morzsolt kakukkfû és oregánó (szurokfû), néhány csepp olaj; a raguhoz: 2 közepes sárgarépa, kb. 20 dkg ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2013/03/h...

sponsored links

Keres?s