Hósipka

2012-11-13

sponsored links


Vendégposzt: anyukám szokta ezt a sütés nélküli desszertet készíteni, most is tõle kaptunk pár hósipkát, ezek kerültek lencsevégre. Annak ellenére, hogy nem én készítettem, szeretném megosztani veletek, mert mutatós és finom desszert. A formázást már biztosan ismeritek, a citromfacsaró belsejével történik, mint pl. a morgós csúcsnál is. A massza közepébe kerülhet meggy vagy akár mogyorószem is, ízlés szerint. Az eredeti recept a Nõk Lapja Konyha magazin 2010. októberi számában jelent meg. Sok sikert hozzá!

Hozzávalók:
  • 3 tojás
  • 30 dkg porcukor
  • 30 dkg kókuszreszelék
  • 15 dkg Rama margarin
  • 3 evõkanál sárgabaracklekvár ...

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2012/11/hosipka.html

sponsored links

Keres?s