Hólabda muffin
sponsored links
Gerdinél láttam a receptet, ami azonnal megtetszett, hiszen én is imádom ezt a süteményt, ennek ellenére még sohasem készítettem el. Annyit változtattam rajta, hogy muffin formában sütöttem meg a tésztát, így nincsenek leesõ részek. Kicsit izgultam, hogy a piskóta megsül-e a formában, illetve, hogy nem ragad-e bele, de nem történt semmi gikszer. Gyönyörûen feljött és megsült a tészta! A krémen nem változtattam, nagyon finom lett, nem túl édes, mégis ízletes (illetve annyi változtatást eszközöltem csak, hogy fõztem bele 5 dkg kókuszreszeléket a mi ízlésünk szerint, illetve kevés citromlével, citromhéjjal ízesítettem). Csokimáznak pedig a jól bevált, kevés pénzbõl kihozható kakaópor-porcukor-olaj-forró víz variációt választottam. A végeredményrõl annyit, hogy mindenkinek nagyon ízlett, másnapra alig tudtam csomagolni Bogicának, aki tánctáborban van a héten...:)
Hozzávalók 20-22 db muffinhoz:
a tésztához:
6 db tojás 204 Ft
6 evõkanál cukor ...