Hólabda - egy íz a gyermekkorból SAD 17-re egy kéréssel

2013-08-19

sponsored links


Kedvenc blogjátékom a Süss!Alkoss!Díszíts! (SAD) 17. fordulója Zsófinál landolt, aki gyarapította a sort egy újabb fantasztikus témával: A gyermekkor ízei .

Ebben a témakörben rengeteg emlék és ízemlék kevereg bennem, ezek közül jó párat már megosztottam a blogomon (nagymamáim receptjei). Aztán eszembe jutott a hólabda vagy kozáksapka sütemény, ami nálam még csak egy megújított, jégrém formaként szerepelt itt (szintén egy SAD fordulóra készült!).

Véleményem szerint ez az egyik legmutatósabb sütemény, olyan mintha rengeteg kicsi tortát falatoznánk. Ebbõl adódóan kell némi türelem a készítéshez, de megéri a fáradozást!

A most bemutatott recept drága mamám saját keze írása, így nagyon fontos nekem, jó érzés ebbõl ...

Folytats a blogon ... teller-cake.blogspot.com/2013/08/hola...

sponsored links

Keres?s