Hétvégi ízmorzsák
sponsored links
Sok-sok ízmorzsás fotó a hosszú hétvégérõl. Kezdtük egy csodás reggelivel, a csütörtök este sütött fantasztikus brioche kenyérrel és a hozzá készített epres rebarbara kompóttal. Királyoknak járó reggeli! (Recept hamarosan!)
A kert sem maradhatott ki. A múlt heti sok esõ nagyon jót tett a kertnek, minden csodaszép, zöld, sûrû és növekedésnek indult.
Jártunk a szegedi borfesztiválon is, ami hatalmasra nõtte ki magát, az idén már 10 napos volt a rendezvény. Finom borokat kóstoltunk, többek között a villányi Lelovits Tamás Pincészetébõl (Portugieser 2009, ajánlott!) és a szekszárdi Tringa Borpincétõl (Blauburger 2011, ajánlott kipróbálásra!). Mindkét helyen fantasztikus volt a kiszolgálás, a borok pedig itatták magukat.
A borok után jól csúszott a forró, fokhagymás lángos...
Vasárnapra is maradt még egy kevés a brioche-ból és a kompótból, így a család is meg tudta kóstolni.
A borfesztivállal egy idõben rendezik meg mindig a Hídi Vásárt is. Mielõtt kinéztünk volna a mindenféle kézmûves ...