Hétvégi receptajánló!!! Édes-csípõs csirkeszárny.

2011-07-16

sponsored links


Nagyon ritkán veszek csirkeszárnyat, igazából nem is tudom megmondani hogy miért. Na, ennek mostantól vége, mert ezek az édes-csípõs pácban sütött szárnyak, annyira finomak lettek, hogy hamarosan ismét elkészítem majd. Ma már nem volt olyan nagy meleg, így bátran bemertem üzemelni a sütõmet, (persze azért ma sem fogunk megfázni:)))) és mindenkit erre biztatnák. A pácolás pillanatok alatt elkészül, és utána már a többi a sütõ dolga. Köretnek én krumplipürét készítettem, és tálaláskor még tejfölös uborkasalátát kínáltam hozzá. Viszont kínálhatunk mellé egy finom salátát, úgy is remek ebéd, vagy éppen vacsora kerekedik belõle.

12 db csirkeszárny
3 ek méz
1,5 dl Floriol olaj
2 tk Erõs Pista (v. csípõs paprikakrém)
1-2 ek balzsamecet
1 dl fehérbor
2-3 gerezd fokhagyma
majoranna
bazsalikom

1 tk pirospaprika

A szárnyakat megtisztítani a pihéktõl, jól megmosni, lecsepegtetni és enyhén besózni.

Egy tálba beleönteni az olajat, a balzsamecetet, a mézet, belenyomni a fokhagymagerezdeket és az...

Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2011/07/h...

sponsored links

Keres?s