Hétvégi receptajánló!!! Kókuszkéregben sült csirkeszárnyak, barna rizs és zöld paradicsomos salsa verde.
sponsored links
Ez a hétvége megint hosszabb a megszokottnál, mivel most van Mindenszentek. Ilyenkor mindenki a temetõket látogatja, és a szeretteire emlékezik. Sajnos az idõjárás is elég borongós és esõs, így átfázottan hazaérve jóleshet egy finom ebéd vagy éppen vacsora. Így aztán egy olyan receptet hoztam melyet bõ egy óra alatt az asztalra tudunk varázsolni. A csirkeszárnyakat egy kókuszos-fûszeres pácban sütöttem meg, majd barna rizzsel és zöld paradicsomos salsa verdével tálaltam. A salsa verde receptjére nemrégiben a Szellem a fazékban blogban Krisztinél találtam rá. Akkor rögtön megtetszett mivel még bõven van zöld paradicsom, melyet hûvös helyen tárolok, és remélem kitart még egy darabig. Igaz kicsit változtattam a hozzávalókon, de lényegében ugyanazok kerültek bele mint az eredeti receptben olvasható. Nagyon finom lett, és remekül illett ehhez a kókuszos-fûszeres csirkeszárnyhoz.
Hozzávalók:
8 db csirkeszárny (v. comb)
1 citrom leve és reszelt héja
5 dkg kókuszreszelék
1 tk curry
1 tk Marokkói csirke fûszerkeverék ...