Hétvégi receptajánló!!! Csirkecomb zöldségkörettel.
sponsored links
A mostani hétvégére ropogósra sült csirkecombot, vagy éppen csirkeszárnyat ajánlanék krumplival és sütõtökkel egybesütve. Mivel a hús és a köret egyszerre kerül a tepsibe, így nem csak idõt spórolunk meg az ebéd elkészítésével, de sütés közben az ízek is sokkal jobban összeérnek és finomabb lesz mint a hús, mint pedig a köret. Én csirkecombot és szárnyat sütöttem, de ízlés szerint egész csirkét is süthetünk különbözõ zöldségekkel. A húst olvasztott vajjal kentem le, melytõl a sütés után nemcsak szép piros, de ropogós is lett a bõre.
Hozzávalók:
4 db csirkecomb (v. csirkeszárny)
50 dkg krumpli
50 dkg sütõtök
5-6 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj ...