Hétvégi menüajánlat: egyszerû, mégis különleges ebéd és vacsoralehetõségek cserépben sütve
sponsored links
Akik rendszeresen követik a receptjeimet, láthatják, hogy számtalan ételt készítek cserépben. Cserépben sütni az ételeket nem csak háziasabb, rusztikusabb és természetesebb, hanem maga az étel minõsége is más lesz. Szaftosabb marad, mégis, amennyiben szükséges, minden étel megfelelõen meg is pirítható benne. Elkelne még néhány méretben és formában, a saját készletemben is, pedig 6-8 cseréptál biztosan akad az edénytáramban.
Csak biztatni tudok mindenkit, hogy egy-egy alkalommal a tepsit vagy a serpenyõt cserélje le cserépedényre és tapasztalja meg a különbséget!
Sajttal töltött karaj szeletek bacon kabátban vajas, friss kakukkfüves krumpliágyon
Cigánypecsenye - cserépben sült héjas krumpliágyon, szalonnás babrõzsével
BBQ csirkeszárnyak másképp - a legfinomabb
Egy csipetnyi Andalúzia: nyúlcomb salmojeroban friss, roppanós zöldségekkel.
Cserépben sült szalonnás-zöldfûszeres csirkemáj hagymás pecsenyelevével
Ínyencfalat: cserépben sült lilahagymás-kakukkfüves barna csiperkeragu fürjtükörtojással, snidlinggel
...