Hétvégi kiruccanáshoz

2012-10-07

sponsored links


A múlt hétvégén a Tisza-tóhoz utaztunk. És mivel a napokat természetesen nem úgy terveztük, hogy az apartmanban töltjük, igyekeztem elõkészülni, hogy a kedves kis napi hatszori étkezéses inzulinrezisztencia diétám miatt ne kelljen se feleslegesen a konyhában állni, se idõzíteni a kirándulásokat. Épp ezért elõzõ nap hozzáláttam, hogy olyan ételeket készítsek, melyek hidegen is élvezetesek.
Még nyáron kinéztem egy receptet ismételten a GoodFood-ból, úgy tûnik, a kattanásom a receptjeik iránt nem csökken. :) Ez pedig egy húskenyér volt, jó sok friss zöldfûszerrel, ami természetesen az erkélyrõl került bele frissen. Nem sûrûn veszek ugyan marhahúst, de ennél a receptnél a kedvenc hentesemnél kaptam jó áron, így végül vettem. A tervem egyébként az volt, hogy egy kis paprikával két szelet kenyér között tökéletes úti-ebéd lehet belõle. De melegen, krumplival mondjuk remek fõétel is lehet.
A másik dolog, amit készítettem, egy rizssaláta volt. Nézegettem sokféle receptet, de inkább mentem a magam feje után. A rizssalátát ugyanis szeretem hidegen is, így szintén egy kis mûanyag dobozkában, mûanyag villával könnyen szállítható és fogyasztható ebéddé válik.

Rizssaláta sült paprikával, zöldbabbal, fetával és pestóval (2 fõre) ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2012/10/hetvegi-...

sponsored links

Keres?s