Házimenza

2012-10-25

sponsored links

YI5M5857.jpg

Almás-rozmaringos paradicsomos káposzta pisztáciás sertés fasírttal.

Azt hiszem, ezúttal sikerült kedvenc menzai fogásomat tökélyre fejleszteni. Komolyan: nem tudom elképzelni, hogy egy paradicsomos káposzta ennél finomabb lehet. Ráadásul egészséges megoldásnak tekinthetõ, hiszen a belefõzött alma nemcsak besûríti a paradicsomot, de kellemes, gyümölcsös, édes ízt ad neki (ezt azoknak mondom, akik cukrot szoktak bele tenni). Reszeltem egy kis almát a darált disznóhúsba is, és elhagytam a fasírtból a pirospaprikát, zsemlét, és egyéb szokásos hozzávalókat: csak a durvára darált pisztáciával és õrölt babérral  ízesítettem.

Ehhez jöttek a friss zöld fûszerek, így könnyen emészthetõ, kellemes, mégis klasszikus fogás lett belõle.

 

Hozzávalók:

A káposztához:

2 kg érett bivalyszív paradicsom

1 kg édes alma

1 közepes fej fehér káposzta, lereszelve ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2012/10/25/ha...

sponsored links

Keres?s