Házibundás-gyáribundás

2011-12-13

sponsored links

 bal a házi, jobbos a gyári, de ízre pont fordítva igaz :))))

A tepsiben sült rántott csirke a 21. század nagyszerû találmánya. Nagy ötlet, tiszta és rendes munka. Megspórolható vele a macerás panírozás, amitõl az ujjaink úgy néznek ki, mint E.T. vastag ujjbegye. Részemrõl sosem volt a kedvenc foglalatosságom a konyhában. Persze egy csomó olajat is spórolunk vele, és olajszagot is, ami a lakásban mindenhova bebújik.
De mára feltalálták a rafinériát! Tudjukmelyikcég tévéreklámja felkeltette a figyelmem, ezért amikor egyszer szembejött velem a boltban a ,,bunda', akkor kézbe is vettem a zacskót. Elolvastam mi minden van benne, és úgy gondoltam, hogy ezt simán le tudnám pipálni úgy, hogy egészséges, tartósítószer és színezékmentes, meg persze sószegényebb változatot kreálok. De ha nem próbáljuk ki, nem fogjuk tudni, hogy tulajdonképpen melyik is a jobb... Így megvettem egy zacskóval - közben erõsen prüszkölve a tény miatt, hogy bármi zacskós kerül haza, sõt el is használom - és már azon törtem a fejem, hogy milyen egyszerû dolog egy ilyen panír, eddig miért nem jutott ez nekem is eszembe?

Házibundás-gyáribundás - tepsis rántott csirke összehasonlítás

Ez kell hozzá: 2 szép csirkemell filézve, só, 5 tk. granulált fokhagyma, õrölt bors, 6 púpos ek. update zsemlemorzsa, 50g (és legközelebb még 50g) Grana Padano, (vagy Gran Moldavia, vagy Parmesan, vagy Parmigiano Reggiano, szóval valami finom és érett kemény sajtocska), 1 ek. étkezési keményítõ, 4-5 ek. ...


Folytats a blogon ... bodzablog.freeblog.hu/archives/2011/1...

sponsored links

Keres?s