Házi ételízesítõ

2011-11-21

sponsored links


A házi ételízesítõvel kiválthatjuk a készen kapható, adalékanyagokkal "dúsított" leveskockát és a szárított ízesítõket. Az összetevõk mennyiségét a saját ízlésünknek megfelelõen alakíthatjuk. A bolti változatnál akkor is jobb és egészségesebb eredményt kapunk, ha csak egy-kétféle zöldségbõl készítjük. 
A tartósítást megoldja a sózás, illetve a szárítás, nekünk csak annyi dolgunk van, hogy a végeredményt tisztára mosott, jól lezárt üvegekben tároljuk, majd használjuk. A sózott változatot felbontás után érdemes a hûtõben tartani. Idõvel a zöldségek elveszítik friss, harsogó színüket, de nem romlanak meg. Ajándékba is készíthetjük; csinos üvegbe mérve remek meglepetés akár kezdõ háziasszonyok számára is. 

Ez a recept a Kifõztük 2011/10. számában jelent meg. Az újság letölthetõ a www.kifoztuk.hu oldalról. 

Házi ételízesítõ

Hozzávalók ...

Folytats a blogon ... szepsegtar.blogspot.com/2011/11/hazi-...

sponsored links

Keres?s